Standaard tien jaar garantie op het hang- en sluitwerk van mobiele wandsystemen

De sluitkracht van BREEDVELD

Een paar jaar garantie op hang- en sluitwerk is redelijk gangbaar in de markt van mobiele wandsystemen. Maar verder dan een jaar of vijf gaan de meeste aanbieders niet. Met uitzondering van het Gelderse BREEDVELD. De standaard garantie van tien jaar op het schaarmechaniek kan het bedrijf met eigen fabriek zonder restricties afgeven, aangezien de mechanieken met gemak twintig jaar meegaan.


De vakmensen in Horssen maken kwaliteit waar je niet bij stil hoeft te staan. De mobiele wandsystemen gaan gewoon heel lang en heel vaak met gemak open en dicht. Deze onzichtbare kwaliteit is het resultaat van het verwerken van de sterkste mechanieken (>750N) en vertaalt zich in stabiele wanden met minimale belasting op de bovenliggende constructie en een lange levensduur. BREEDVELD bezuinigt niet op kwaliteit en van geautomatiseerd stampwerk zijn ze wars. Dankzij de productie in de eigen fabriek is BREEDVELD in staat maatwerk te leveren en biedt men oplossingen voor bijzondere en complexe vraagstukken.


Paneel- en glaswanden

De paneel- en glaswanden van BREEDVELD kunnen worden uitgevoerd met verdekte kaderprofielen welke standaard zijn voorzien van magneetband voor een betere sluiting van de panelen onderling. Bovendien levert BREEDVELD haar afhangconstructies bij voorkeur met écht geluidschot. Deze wordt traditioneel opgebouwd uit multiplex, isolatiemateriaal en gips. De houten constructie laat in tegenstelling tot een ophanging met draadeinden minder trillingen door en is vele malen stabieler.  


Bijzonder duurzaam hang- en sluitwerk

Naast ijzersterk en bijzonder duurzaam is het hang- en sluitwerk van BREEDVELD tevens esthetisch verantwoord. Neem de pop-out handgrepen en het uitduwsysteem, ook hier kunnen we weer spreken van onzichtbare kwaliteit en van optimaal gebruikersgemak. Vanzelfsprekend kunnen afnemers van de mobiele wandsystemen rekenen op de beste service en optimaal onderhoud uitgevoerd door het eigen serviceteam van BREEDVELD. 


BREEDVELD is een groeiend familiebedrijf, financieel gezond en in bezit van alle belangrijke certificeringen als ISO9001, VCA, LEAN en FSC. BREEDVELD: gegarandeerd goed.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie