Solatube Ventilatieset in MKB Innovatie Top 100!

De Kamer van Koophandel presenteerde 27 juni 2017 de meest innovatieve bedrijven en producten van Nederland.

Ook in 2017 heeft Techcomlight, het bedrijf achter Solatube Benelux, een plaats bemachtigd in de MKB Innovatie Top 100 met de Solatube Ventilatieset!


Combinatie daglicht en ventilatie

De nieuwe Ventilatieset voor de Solatube 160DS maakt het mogelijk helder en natuurlijk daglicht en optimale ventilatie te combineren. Hierdoor ervaart u daglicht en ventilatie via één compact systeem en één compacte afwerking met een gegarandeerde water- en luchtdichte verwerking. Het systeem is geschikt voor ruimtes zoals badkamer, toilet en keuken.


Natuurlijk als het kan, mechanisch als het moet 

De dakdoorvoer van de Ventilatieset is door zijn ontwerp trekbevorderend en genereert hiermee een natuurlijke stroom frisse lucht. Mocht dit niet voldoende zijn, dan heeft u de optie om mechanisch te ondersteunen. De Solatube werkt met dezelfde principes. Bij voldoende daglicht werkt de Solatube zonder mechanische ondersteuning. ’s Avonds kan met behulp van een zuinige ledlamp het gewenste lichtniveau worden bereikt. Kenmerkend zijn een mooie plafondafwerking en gemakkelijke en snelle installatie, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie