Bijzondere uitstraling schoonloopzone door andere poolstructuur

Op het gebied van schoonloopzones heeft emco een volledig nieuwe serie ontwikkeld, de serie CONTURA.

Deze schoonloopzones hebben een andere poolstructuur, geweven in plaats van getuft. Om deze poolstructuur een onderscheidende uitstraling te geven, heeft emco vier exclusieve dessins ontwikkeld. Dit zijn het dessin diamanten, dwars, diagonaal en ruiten. Ook deze dessins geven de nieuwe serie CONTURA een bijzondere en dankzij het zwart/grijs, een mooi ingetogen karakter.


Schoonloopzones

De schoonloopzones CONTURA zijn geschikt voor professioneel gebruik in bijvoorbeeld hotels en kantoren. Ze hebben een gunstige hoogte van slechts 7 mm en een relatief laag gewicht van 1.900 g/m2. Alle modellen voldoen aan vele ISO- en EN-normen. Zoals o.a. de slijtageclassificatie 32 (zwaar gebruik) volgens EN 1307, de slipgevoeligheid DS volgens EN 13893 en brandklasse Cfl-s1 volgens EN13501-1. 


Antislipmat

De schoonloopzones zijn in een sparing toe te passen, maar ook als mat met een randprofiel. De rolbreedtes zijn 200 cm. Voor de ondergronden levert emco diverse accessoires: een flock antislipmat voor textiele ondergronden, de exact antislipmat voor gladde ondergronden en een onderlegmat voor diepgaande vuilvangsystemen. De schoonloopzones zijn bovendien uitermate geschikt als 3e zone in het effectieve 3-zone reinigingssysteem. Dankzij de bijzondere dessins en de opvallende uitstraling geeft dat de entree de finishing touch!
 

Meer informatie is te vinden op de website van emco. 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie