Verfijnde en verleidelijke wandbekleding van Loft

Moderne, geometrische ontwerpen worden samengevoegd met door de natuur geïnspireerde elementen.

Deze collectie bevat onverwachte combinaties in kleur en design. Loft is verfijnd en verleidelijk. Het is eigenwijs maar toegankelijk. Het is strak, maar toch speels.


Wandbekleding: Minimalisme en futurisme

Loft draait allemaal om de ‘style twist’. Het is gemaakt met de BN Arts & Craft focus: in design en in uitvoering. Het combineren van de 2D- en 3D-ontwerpen zorgt voor vervreemding en materiaal illusies in uw omgeving. Het is de combinatie van minimalisme en futurisme die ervoor zorgt dat uw interieur spannend blijft. Om een grote, open loft te veroveren is een droom voor iedere ontwerper. Imagine what your wall can be . 

BN, sinds 1926 

BN is de wandbekleding design specialist met een ongekende traditie.  Het Nederlandse bedrijf is sinds haar oprichting in 1926 een bron van innovatieve wandbekleding. In een symbiose tussen design en eigen productie worden doorlopend nieuwe toepassingen, technieken en producten ontwikkeld. Met grensverleggende special effects worden de mogelijkheden van architecten en stylisten steeds verder verrijkt om opmerkelijke en sfeervolle metamorfoses te realiseren. Of het nu gaat om het mengen van uitzonderlijke kleuren tot het ontwikkelen van oogstrelende dessins en structuren; in Atelier BN werkt het designteam samen met gastontwerpers, productiespecialisten en klanten aan de toekomst van next level wall products.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie