Tegelen op 3 dagen oude verse cementdekvloer

Al 3 dagen na het aanbrengen van een cementdekvloer tegels verlijmen en dan ook al 7 dagen daarna de vloerverwarming volledig aanzetten?

De zeer sterke en flexibele tegellijm PCI Flexmörtel S2 maakt het mogelijk dubbel tijd te besparen. En het feit dat geen langdurig opstookprotocol voor de vloerverwarming nodig is, levert ook veel gemak op.


Combinatie tegellijm met bijzondere voegmortel

PCI combineert deze unieke tegellijm met een even bijzondere voegmortel: PCI Nanofug Premium. Deze kan zowel voor keramiek als natuursteen worden ingezet. De eindgebruiker heeft daarmee mooie, fijne, kleurechte voegen die vuilafstotend en schimmelwerend zijn. Deze zijn zelfs bestand tegen zure reinigingsmiddelen. De verwerker van de voegmortel merkt het gemak bij het aanbrengen en vooral tijdens het eenvoudige nawassen. Dat is veel minder tijdgebonden dan bij andere voegmortels. Ook bij wassen op een later tijdstip kunnen de resten voegmortel eenvoudig worden verwijderd en is er geen blijvende cementsluier.


Animatievideo

In een eenvoudige animatiefilm toont PCI dit duurzame systeem op zowel de website als Youtube. Daarnaast zijn productinformatie en productbrochures beschikbaar. De adviseurs van PCI staan bekend om de goede technische begeleiding van projecten en verstrekken na afronding een projectgarantie van 10 jaar.


Meer info is te vinden op de website van PCI-Afbouw.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie