Gira System 106: een modulair deurcommunicatiesysteem

Zien wie er voor de deur staat – met het Gira System 106. Edel-puristisch design, robuuste materialen en moderne technologie in een compacte uitvoering zorgen voor comfort, veiligheid en een elegante uitstraling aan de deur.

Het modulaire systeem biedt de hoogste flexibiliteit bij de configuratie en te allen tijde de mogelijkheid het aan te passen of uit te breiden. Eenvoudig aan de wand te monteren is het systeem geschikt voor zowel nieuwbouw als voor installatie achteraf. Het Gira System 106 is compatibel met alle Gira huisstations en deurcommunicatieoplossingen van Gira.


Designconcept

Het Gira System 106 is een modulair deurcommunicatiesysteem met frontpanelen van metaal in puristisch edel design. Het is gebaseerd op afzonderlijke modules met een basismaat van 106,5 × 106,5 mm, die flexibel kunnen worden gecombineerd en naar wens verticaal, horizontaal of kwadratisch kunnen worden aangebracht.


Modules

Het Gira System 106 is gebaseerd op een helder raster en omvat in totaal zeven modules. Daarmee kunnen oplossingen van een eengezinswoning tot grotere objecten worden gerealiseerd.

Technologie

De behuizing en de vlakke modules van het Gira System 106 zitten vol innovatieve techniek en functionele details. Achter de design- en glasfronten zijn de hoogwaardige intercom-installatie met onderdrukking van achtergrondgeluiden, de camera met tegenlichtcompensatie, de lichtsterktesensor voor de belknop of een ingebouwde verwarming voor de bescherming van de installatie verborgen.


Configuratie

De configuratie van het Gira System 106 is eenvoudig en kan comfortabel online via de Gira deurcommunicatieconfigurator worden uitgevoerd. Alle modules kunnen worden geselecteerd en naar wens worden gepositioneerd – verticaal, horizontaal of kwadratisch. Alles is mogelijk: van een- en meergezinshuizen tot grote wooncomplexen.


Brievenbusoplossingen

Het Gira System 106 kan ook in brievenbusinstallaties van de firma Renz worden geïntegreerd. Renz geldt als toonaangevende producent van brievenbusoplossingen en biedt hoogwaardige producten. De modules van het Gira System 106 passen bij de serie Renz Plan S en kunnen vlak in de installaties worden geïntegreerd. De combinatie zorgt voor een uniforme uitstraling aan de voordeur en maakt een zeer geordende en edele indruk.


Compatibele huisstations

De tegenhanger van het deurstation buiten bij de voordeur is het huisstation, de spraak- en bedieningseenheid voor binnen. Het Gira System 106 kan met alle huisstations van het Gira deurcommunicatiesysteem worden gecombineerd.


Installatie

Het Gira System 106 is eenvoudig te installeren. De behuizing van het deurstation wordt aan de wand geschroefd. Op een draagframe worden de modules met bajonetsluitingen bevestigd, via een bandkabel met elkaar verbonden en op de 2-draads-bus aangesloten.

Meer informatie over het Gira System 106 is te vinden op de website van Gira.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie