De Zehnder ComfoAir E biedt de perfecte balans tussen een economisch verantwoorde installatie en zeer comfortabele prestaties op het gebied van ventilatie met warmteterugwinning.

De ComfoAir E heeft, ook bij hoge luchthoeveelheden, een extreem laag geluidsniveau en bijzonder laag opgenomen vermogen. Hiermee voldoet het aan de bouwbesluiteisen. Naast de goede EPC-score heeft u dankzij de eenvoudige montage en snelle inbedrijfsstelling in een handomdraai een optimaal functionerend systeem.


Laagste geluidsniveau

De Zehnder ComfoAir E is de ventilatie-unit met warmteterugwinning met het laagste geluidsniveau in de markt. In woon- en slaapkamers worden extreem lage geluidsniveaus bereikt. Daarmee wordt ruimschoots voldaan aan de bouwbesluiteisen en de verwachtingen van klanten.


Beste energie-efficiëntie en hoogste EPC-waarden

Dankzij de nieuwste toegepaste technologieën in de warmtewisselaar en de ventilatoren worden de energiekosten met 34% verlaagd in vergelijking met conventionele ventilatie-units met warmteterugwinning.


Ideale projectoplossing

Dankzij de eenvoudige installatie en de snelle inbedrijfstelling beschikt u in een mum van tijd over een optimaal presterend ventilatiesysteem. De ComfoAir E heeft, ook bij hoge luchthoeveelheden, een extreem laag geluidsniveau en bijzonder laag opgenomen vermogen. Dit maakt de Zehnder ComfoAir E de ideale oplossing voor toepassing in projecten.