Houd de hitte buiten met VELUX buitenzonweringen en rolluiken

De zomermaanden met veel zon komen er weer aan. VELUX dakramen en lichtkoepels geven veel daglicht in de kamer wat voor een fijne licht leefomgeving zorgt.

Om te voorkomen dat de kamer onder het dakraam té warm wordt, biedt VELUX perfect passende buitenzonweringen en rolluiken. 


VELUX buitenzonweringen zijn een voordelige en effectieve manier om tijdens de zomermaanden de overbodige zonnewarmte buiten te houden. De transparante netstructuur houdt tot wel 72% van de zonnewarmte tegen terwijl men wel gewoon naar buiten kan kijken. 
Rolluiken zijn de perfecte oplossing voor zo goed als volledige verduistering, optimale warmtewering en betere isolatie. Daarmee is het binnenklimaat volledig te reguleren en bovendien wordt het geluid van regen en hagel gereduceerd. Zowel voor dakramen als voor lichtkoepels zijn er VELUX rolluiken verkrijgbaar. 


Meer comfort met op afstand bedienbare varianten

De buitenzonweringen en rolluiken zijn eenvoudig van binnenuit te monteren en zijn ook verkrijgbaar in op afstand bedienbare varianten, zowel op netstroom als op zonne-energie.


Tot € 50,- cashback op VELUX raamdecoratie, zonwering en rolluiken

Schaft uw klant tussen 15 mei en 15 juli 2017 VELUX raamdecoratie, zonwering of rolluiken aan, dan ontvangt deze €15,- op handbediende producten of €50,- op afstand bedienbare producten retour op zijn bankrekening. De cashback kan aangevraagd worden op de website van VELUX, hier is ook meer informatie over de actie te vinden. 


Lees meer informatie over het assortiment raamdecoratie, zonwering en rolluiken op de website van VELUX.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie