Illumy by Luxlight: het meest complete platdakraam met elektrische buitenzonwering

Standaard laat het Illumy-platdakraam van Luxlight niets te wensen over. Deze innovatieve nieuwkomer geldt als de daglichtinnovatie van de laatste jaren en het product van de toekomst.

Illumy heeft een lichtoppervlak vanaf 1,6 tot ruim 10 m2 en is daarmee het grootste platdakraam dat op de Nederlandse markt verkrijgbaar is. Leverbaar zijn drie modellen: lessenaarsdak, lessenaarsdak tegen muur en zadeldak. Alle drie zijn ze compleet uitgerust en o.a. voorzien van geïntegreerde led-verlichting, een plisségordijn, profielloos verbonden glasvlakken en Crystall HR++ triple glazing. De enige optie die leverbaar is, is een elektrische buitenzonwering voor de momenten dat er te veel zonlicht binnenvalt. 


Geschikt voor homotica en domotica

De elektrische buitenzonwering is windbestendig en voor alle Illumy-modellen leverbaar. Ze kan worden bediend met de Somfy-afstandsbediening die ook voor de led-verlichting en het plisségordijn wordt gebruikt. Het zonnescreen kan worden aangesloten op het Somfy-homotica systeem, maar ook op uitgebreidere domoticasystemen. 


Later aansluitbaar

De buitenzonwering hoeft niet direct met het platdakraam te worden aangeschaft, maar kan altijd als optie worden nabesteld. In de opstand van de Illumy zitten standaard alle uitsparingen voor de elektra-aansluiting van de led-verlichting, het plisségordijn en eventueel het zonnescreen. Het is dan ook geen enkel probleem om de buitenzonwering pas later aan te brengen op een Illumy-platdakraam.


Uit eigen fabriek: 10 jaar garantie

De productie van de zonweringsystemen vindt bij Luxlight in eigen huis plaats. Op die manier kan Luxlight de allerhoogste kwaliteit garanderen. Dat wordt onderstreept met een fabrieksgarantie van 10 jaar op alle buitenzonwering. 


Kijk voor meer informatie op de website van Luxlight.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie