De entree is het visitekaartje van uw bedrijf!

Madico is een groothandel in entreematten en antislipproducten, specialist in logomatten en maatwerk.

Madico is de mattenspecialist sinds 1992, gevestigd in Utrecht met een eigen showroom! Het bedrijf kenmerkt zich als totaalleverancier door de platte en flexibele organisatie enerzijds, deskundigheid, vakmanschap, knowhow en een onderscheidende werkwijze anderzijds. Madico zorgt al jarenlang voor veilige, schone vloeren en representatieve entrees door het leveren van de juiste matten voor onder meer kantoren, vastgoed en appartementencomplexen.


Entreemat

Een belangrijk onderdeel van uw entree is de entreemat, deze heeft zowel een representatieve als een vuil- en vochtopnemende functie. Ook bieden ze een stukje veiligheid, denk hieraan de anti-slip werking van een mat. Tevens draagt een goede schoonloop- en/of droogloopzone bij de verlenging van de levensduur van vloerbedekking en vloeren. En wat dacht u van het onderhoud hiervan? U bespaart hier enorm op de schoonmaakkosten. Madico is onafhankelijk en distribueert talloze merken die geschikt zijn voor iedere toepassing, deze producten worden dan ook op basis van levertijd, duurzaamheid, adviesbasis en in bijv. gewenste kwaliteit geleverd. 


De werkwijze:
  • Samen met u wordt op locatie een inventarisatie gemaakt van uw wensen, eisen en de aanwezige uitglijdrisico’s.
  • Vervolgens ontvangt u een advies op maat in de vorm van een offerte en monstermateriaal.
  • Een proefplaatsing van een mat om de effecten van de matten te kunnen ervaren is een optie.
  • Na uw opdrachtbevestiging worden de matten op maat gemaakt, geleverd en gemonteerd.
  • Vervolgens bespreken wij het onderhoudsadvies voor de matten met u.

Madico staat voor kwaliteit, duurzaamheid, garantie, service en snelle levertijd. Kort samengevat, op het gebied van matten, anti-slip en veiligheidsproducten is Madico de oplossing voor uw onderneming.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie