Architecten vinden hun weg naar Aesy Liften!

Aesy liften is marktleider op het gebied van spindel aangedreven liften. Door gezamenlijk resultaat worden er al meer dan 600 gebouwen per jaar toegankelijk gemaakt.

Met een Aesy lift heeft u vrijheid in design en maatvoeringen. Hierdoor is uw lift volledig te personaliseren en elk pand toegankelijk te maken. Dit heeft erin geresulteerd dat wij samen met de architecten al veel bijzondere projecten hebben kunnen realiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Aesy Liften geeft u inzicht in onze meest bijzondere geplaatste liften. Bekijk: uitgelichte projecten.

Onlangs heeft Aesy Liften een nieuwe lift aanvulling toegevoegd, die vanwege zijn design vrijheid erg populair is onder architecten. Aesy Liften presenteert: De Moodwall, de aanvulling op alle liften. Behoud het open karakter en creëer een luxere uitstraling. Door het toevoegen van indirecte LED verlichting kunt u uw lift nog meer benadrukken. Zo komt uw liftdesign maximaal tot zijn recht. De Personenlift Moodwall is de aanvulling op alle liften. Behoud het open karakter en creëer een luxere uitstraling. Door het toevoegen van indirecte LED verlichting kunt u uw lift nog meer benadrukken. Zo komt uw liftdesign maximaal tot zijn recht.


Achteraf te plaatsen

Bent u al in het bezit van een Aesy lift? De Moodwall als aanvulling is toepasbaar op al onze reeds geplaatste liften. In de kleinste huislift maar ook in de grootste goederenlift. De Moodwall wordt standaard geleverd met een verlicht bedieningspaneel, telefoon en leuning..


Eigen design

De Moodwall is gemaakt van gelaagd en gehard veiligheidsglas, waar Aesy Liften uw afbeelding op kan printen. Een foto van uw kinderen, de mooiste vakantiefoto, een zelf ontworpen print of een afbeeldingen laten ontwerpen door de designafdeling. 


Bezoek onze showroom

Wilt u de Moodwall of één van onze andere liften zelf ervaren? Maak dan een afspraak met onze adviseurs en kom langs in onze showroom of vraag naar een locatie bij u in de buurt. 
 

« Nieuws overzicht