Heras plaatst perronhekwerk op station Den Helder

Hekwerk speciale variant spijlenhekwerk Heracles

Op het station in Den Helder heeft Heras een speciaal perronhekwerk geplaatst. Het hekwerk is een speciale variant van het spijlenhekwerk Heracles. Op verzoek van de klant is zowel een leunhekwerk als een spijlenhekwerk gemonteerd voor de staanders. Normaal gesproken wordt dit geplaatst achter de staanders. Met deze hekwerken werkt Heras mee aan de bescherming van het spoor.

Heracles spijlenhekwerk

Het Heracles spijlenhekwerk is een compleet systeem dat bestaat uit vakwerkelementen, draai- en schuifpoorten, taludvlakken en slootwaaiers. De hekwerken zijn leverbaar in verzinkte en gecoate uitvoeringen. Speciaal voor glooiende, heuvelachtige gebieden zijn er door Heras scharnierende taludvlakken ontwikkeld.

In de basis bestaat een Heracles spijlenhekwerk uit strakke spijlen vakwerkelementen die met behulp van vaste onder- en bovenliggers tussen vierkante staanders worden gemonteerd. Afhankelijk van de situaties kan de basis uitgebreid worden met taludvlakken, draai- of schuifpoorten en slootwaaiers. De hoogte kan gevarieerd worden van 1 tot 2,5 m. Vanaf 1,5 m kan er een scherpe puntenkam aangebracht worden voor extra beveiliging.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie