Parken, tuinen, speelplaatsen of overige buitenterreinen zijn esthetisch fraai en dragen zonder meer bij aan een verhoogde sfeer op kantoren, scholen en andere panden.

Al het groen, grind en straatwerk leiden echter tot een groter vuilaanbod. Het gevolg zijn hoge schoonmaakkosten, mogelijke verkleuringen van vloerbedekkingen en het vergroot de kans op uitglijden. De oplossing voor deze problemen zijn entreematten speciaal voor buitenterreinen. Het zorgt voor de opname van zowel grof als van fijn vuil. De entreematten zijn volledig resistent tegen regen, sneeuw en hagel en zorgen voor een besparing op schoonmaakkosten in het gehele pand.


Hoogwaardige schoonloopsystemen

emco heeft veel ervaring met hoogwaardige schoonloopsystemen en kan door de vele inlagen en combinaties voor ieder type pand de optimale oplossing bieden. De entreematten zijn leverbaar in verschillende kleuren, inlagen en inbouwhoogtes. Wij bieden maatwerkoplossingen en de entreemat kan volledig worden aangepast aan de individuele wensen en ontwerpeisen. De hoge kwaliteit staat garant voor een lange levensduur.


Kijk voor meer informatie op de website van emco.