Etex Building Performance Persdag 2017

Ontdek het constructieproces van gipsplatenfabrikanten Siniat en Promat

Als toonaangevende innovator in de bouwsector en lichtgewicht constructie, organiseert Etex Building Performance (Siniat en Promat) op 20 juni een persdag, waarop u kan ontdekken dat wij méér zijn dan een gipsplatenfabrikant. Wij voegen waarde toe gedurende het volledige constructieproces en beschikken over oplossingen die antwoord bieden op vraagstukken inzake brandwerendheid, akoestiek, impactbestendigheid, enzovoort.


Innovation & Technology Center

Deze dag gaat door in het Innovation & Technology Center (ITC) in Avignon, wat u de kans geeft één van de leidende Research & Development centers in Europa te bezoeken. Een uitgelezen moment om nieuwe technologieën te ontdekken die interessant zullen zijn voor uw lezerspubliek.


Interesse?

Als u interesse heeft om deze dag mee te maken, stuur dan in antwoord op deze mail de namen van de geïnteresseerden door voor 30 mei 2017. Wij nemen dan verder contact met u op voor de praktische regeling.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie