Svedex presenteert nieuwe inspirerende website

Verbeterde userflows en usability staan centraal in het nieuwe ontwerp

Svedex heeft een nieuwe, inspirerende website waarbij verbeterde userflows en usability centraal staan. 'Voor het ontwikkelen van de nieuwe website is de focus gelegd op inspiratie en het aanbieden van relevante, inhoudelijke informatie voor de verschillende doelgroepen', aldus José ten Hoope, Manager Marketing van Svedex. Met deze relaunch van de website richt Svedex zich veel meer op de wereld van haar klant en er kan er direct genavigeerd worden naar hun interessegebied en persoonlijke voorkeuren. 


Zoekfunctie voor producten

De nieuwe website biedt onder andere een handige en snelle zoekfunctie voor producten. Uiteraard blijven alle technische documenten en tekeningen toegankelijk en eenvoudig te downloaden. De look en feel is fris en eigentijds en er wordt gebruik gemaakt van passend beeldmateriaal. Uiteraard voldoet de nieuwe website aan de technische eisen en is de site voor mobile devices geschikt. Kijk voor meer informatie op de website van Svedex. 


Over Svedex 

Svedex is het Nederlandse, toonaangevende merk van afgelakte stijldeuren. Al meer dan 60 jaar maakt Svedex een veelzijdige en betaalbare collectie stijldeuren, die zij ontwerpt en produceert in het Gelderse Varsseveld. Het bedrijf speelt al vanaf het begin in op de individualisering van het interieur, door de deur te zien als een onderdeel van het interieur. Alle Svedex stijldeuren worden strak afgelakt met Svedex Superlak® en gekenmerkt door een hoge mate van kwaliteit en duurzaamheid. 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie