TROAX BOX – kant-en-klare afscherming van uw goederen

Opslagboxen opgebouwd met wanden en dak uit gaaspanelen

De Troax box is een vrijstaande, afsluitbare ruimte die interessant is voor bijvoorbeeld bouwsites. De box bestaat uit wanden en een dak in sterk gaas. U kunt het gebruiken als permanente opslagplaats, maar deze is ook gemakkelijk te demonteren en terug elders op te bouwen. Het gegalvaniseerde model is perfect voor buitengebruik. Dubbele deuren breed genoeg voor vorkliften of trailers worden standaard geleverd.


Troax boxen zijn stockageoplossingen geschikt voor de opslag van gevaarlijke materialen en voor de bescherming tegen diefstal. De gegalvaniseerde afwerking maakt ze geschikt voor gebruik op eender welke locatie. De kooien zijn gemakkelijk te monteren. Ze worden opgebouwd uit UX450 panelen en kunnen gemakkelijk aangepast worden aan elke situatie. Door de galvanisatie zijn ze ook geschikt om buiten te gebruiken.


Standaardboxen

Troax levert standaardboxen in een aantal afmetingen, maar boxen op maat zijn ook mogelijk. Er zijn mini en maxi boxen, de hoogte is standaard 2.200 mm. Maaswijdte: 50x50 mm, frame 30x20 mm, draad 3x3,75 mm


De gaaspanelen zorgen voor een transparante omgeving met een hoog veiligheidsgevoel. Met de box bouwt u gemakkelijk een (tijdelijke) berging, fietsenstalling, opslagruimte voor vuilnis of waardevolle goederen, afschermingen rond trafo’s, airco’s, warmtepompen enz. 


Meer informatie

Meer informatie kunt u vinden op de website van Troax.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie