Uw ideeën, ervaringen of opmerkingen vormen de inspiratie bij het maken van Famostar producten.

Zo werkt Famostar samen met u aan installatievriendelijke noodverlichtingsarmaturen. Bent u benieuwd welke slimmigheden hieruit voortkomen?


Installatiegemak

Voldoende installatieruimte, meerdere invoergaten voor de gewenste montagewijze, een uniek plug-in/slide-in systeem. Zomaar wat voorbeelden van slimmigheden die zijn verwerkt in onze armaturen. Veel van onze armaturen zijn zelfs zonder gereedschap te installeren. Zo is de kap van nood- en beveiligingsverlichting Nightlife door middel van een kliksysteem eenvoudig te bevestigen en te verwijderen.


In samenwerking met u!

Dit gebruiksgemak komt mede voort uit de samenwerking met onze relaties. Zo vertelden installateurs ons dat het onhandig was om vanaf een ladder een armatuur te installeren met ook nog een schroevendraaier en schroeven in de hand. Vanuit deze vraag heeft Famostar binnen de productfamilie Pro, antiverliesschroeven toegepast. Nu blijven de schroefjes in de armatuur hangen wanneer u deze wilt gaan installeren. Wel zo gemakkelijk.


Wilt u al deze slimmigheden op beeld zien? Bekijk dan al de productvideo’s op de website van Famostar. Mocht u zelf ideeën of opmerkingen hebben over het gebruik van onze armaturen, dan horen de specialisten van Famostar dat graag!