Nieuwe regelbare slotplaat voor Invisidoor deurkaders

Om de onzichtbare argenta Invisidoor deurkaders nog beter en sneller te kunnen installeren, ontwikkelde Argent Alu de regelbare slotplaat.

Met een regelbereik van + en -3mm links / rechts vangt die eventuele montagespellingen perfect op. Kwestie van perfect aan te sluiten in het rijtje van onzichtbare binnendeurtoepassingen, zit bij de slotplaat een afdekkap meegeleverd om de schroeven na montage aan het zicht te onttrekken. 


Regelbare slotplaat

Zelfs wanneer in de ruwbouwfase de vloer nog niet afgewerkt is, kan een invisidoor deurkader toch al correct geplaatst worden. De regelbare slotplaat is namelijk voorzien van een markering op 1000mm van de vloerpas, bij een standaard inbouwhoogte van de slotplaat op 1005mm. Zowel de Invisidoor basic als de invisidoor DL deurframes (standaardmaten en maatwerk) zijn voortaan standaard met een regelbare slotplaat uitgerust. Die is trouwens verkrijbaar in 3 kleuren: wit, grijs en zwart.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie