Solatube; een duurzame daglichtoplossing

De Solatube van Techcomlight is dé duurzame en perfecte oplossing wat betreft efficiëntere manieren om licht te creëren in een woning of bedrijf.

Het innovatieve daglichtsysteem vangt met een speciale, relatief kleine, koepel het buitenlicht op, dat door een sterk reflecterende buis elke gewenste ruimte bereikt.


ECO variant

De standaardset van Solatube is al een duurzaam systeem, omdat het bijdraagt aan het reduceren van energie en de kosten daarvan. Voor strengere eisen omtrent duurzaam ondernemen, zoals passief bouwen, bestaan er ook ECO varianten van de Solatube daglichtbuis. Deze zijn uitgerust met een extra koepel, isolatielens en geïsoleerde dakopstand. Hierdoor worden isolatiewaardes tot wel 0,5 W/m²K behaald, waardoor hij geschikt is voor passiefbouw. 


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Bij Techcomlight wordt er niet alleen gedacht aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, het maakt deel uit van de bestaansreden van het bedrijf. Wij streven naar duurzaamheid en dat is terug te zien in onze diensten en producten. Op deze manier zorgt Techcomlight niet alleen nu voor een goede leefomgeving voor mens en dier, maar blijft zij dat ook doen in de toekomst.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie