Geluidsabsorptie integreren in een stabiele (scheidings)wand

Soundblox: Voor een prettige ruimte akoestiek

Voor een aangenaam verblijf in een ruimte is, het akoestische klimaat van essentieel belang. Belangrijke zaken, als gezondheid, welzijn, concentratievermogen, leerprestaties, gedragsproblemen, ziekteverzuim en –herstel zijn afhankelijk van het comfort en kwaliteit van de fysieke omgeving. 


Akoestische betonblokken

Soundblox akoestische betonblokken vormen een uitstekende innovatieve en betaalbare oplossing voor het vraagstuk van de akoestische klimaatbeheersing in alle mogelijke binnen- en buitentoepassingen. Hinderlijke nagalm wordt gereduceerd waardoor een goede verstaanbaarheid en een prettige geluidbeleving wordt gerealiseerd. Deze oplossing vormt een uitstekende mogelijkheid om de geluidsabsorptie te integreren in een stabiele (scheidings)wand, waardoor het optrekken van hoge(re) muren geen enkel probleem meer is.


Lage en midden frequenties

Soundblox akoestische betonblokken zijn met name geschikt voor de lage en midden frequenties, waarin ook het spraakgebied zich bevindt. Naast fabrieken, scholen, kantoren, kantines, bibliotheken, kerken en aula’s worden de akoestische betonblokken regelmatig toegepast in sporthallen, waar ze door de goede druksterkte, ‘balvastheid’ en uitstekende absorptieprestaties zeer succesvol zijn.  


De akoestische blokken zijn zowel functioneel als decoratief en passen in elk ontwerp met oneindige mogelijkheden qua vormgeving,  kleuren en/of folie. Voor meer informatie nodigt Soundless Acoustics u graag uit een bezoek te brengen aan de website.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie