Wilt u een flexibel indeelbaar kantoor of een transparante entree?

Het is allemaal mogelijk met Total Glas puien en deuren van Metaglas.

Deze volglazen wanden en deuren passen in ieder project; nieuwsbouw of renovatie.


Total Glas binnenwanden

De minimale detaillering van Total Glas binnenwanden is uniek. Het beslag en de profielen zijn zeer slank vormgegeven en worden als het kan helemaal weggelaten of weggewerkt in de bouwkundige omgeving, zodat alleen het glas zichtbaar is. Hierdoor zijn de producten strak en maximaal transparant. Door de grote transparantie kan daglicht optimaal de ruimte betreden en zorgen de Total Glas puien en deuren voor de gewenste privacy, zonder de ruimtelijkheid te beperken. Ook op het gebied van glasdesign zijn er eindeloze mogelijkheden. Door middel van gekleurde of bedrukte folies, zandstralen en glasprints krijgt iedere ruimte een unieke stijl en uitstraling. De ontwerpmogelijkheden zijn eindeloos. 


Volledig op maat gemaakt

Alle producten worden per project volledig op maat gemaakt. Met Total Glas binnenwanden is nog veel meer mogelijk. Dankzij onze eigen productontwikkeling maakt Metaglas ook deuren, puien en glasconstructies geheel naar wens van de architect of opdrachtgever. 


Meer informatie

Wilt u advies over de beste oplossing voor uw project? Neem dan contact met ons op via 0344 – 750 400 of info@metaglas.nl. De adviseurs  van Metaglas denken graag met u mee. 
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie