Design brandgestuurde deurdrangers als ideale oplossing voor overheidsgebouwen

DICTATOR levert al jaren succesvol de TJSS T6 op de Nederlandse en Belgische markt. Deze design deurdranger is ontwikkeld en geproduceerd in Zwitserland en standaard voorzien van 5 jaar fabrieksgarantie.

Optisch onderscheid de dranger zich door de afgeronde hoeken, RVS afdekkappen en compacte vormgeving. Technisch voldoet de dranger ruimschoots aan de eisen en normen van brandveiligheid en toegankelijkheid (EN 1154 & DIN 18040/1104).  


Vrijloop

Door de vrijloop functie kan de deur in elke gewenste positie worden opengezet. Bij normaal gebruik is de weerstand van de dranger dan niet merkbaar. Zodra de stroom uitvalt of de rookmelder een (brand)alarm afgeeft, wordt de deur automatisch gesloten. De TJSS T6 FL en Flight uitvoeringen zijn beide geschikt voor 1-vleugelige deuren van 0,6-1,4M breed. Een ideale oplossing voor galerijen bij verzorgingstehuizen, voor bejaardencentra, ziekenhuizen, scholen en kinderdagverblijven. 


GSR  EMF

Voor het vastzetten van enkelvleugelige deuren is de T6 leverbaar met een geïntegreerde elektromechanische vastzetinrichting (EMF). De deur kan in de gewenste openingshoek vastgezet worden. In geval van brand schakelt de, in de glijrail geïntegreerde, elektromagneet uit en sluit de dranger de deur. Uiteraard is dit ook leverbaar voor dubbelvleugelige deuren met geïntegreerde sluitvolgorderegeling (GSR EMF). 


TJSS T6 een compleet deurdrangerprogramma met voor iedere toepassing de juiste oplossing. Kijk voor meer informatie over de diverse uitvoeringen op de website van DICTATOR.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie