Illumy by Luxlight: grootformaat platdakramen die passen in uw planning

Luxlight stemt haar eigen planning zo goed mogelijk af op de wensen van haar afnemers in de bouw.

U heeft de opdracht binnen. De renovatie van een jaren '70 woning inclusief realisatie van een aanbouw. Om aan de prestatie-eisen zoals vastgelegd in het Bouwbesluit te voldoen, wil uw opdrachtgever een platdakraam voor meer daglichttoetreding. Wordt het de Illumy, het grootste aluminium platdakraam op de Nederlandse markt met geïntegreerde led-verlichting, plisségordijn en binnenafwerking in stuc look? Dan weet u dat het ook met de levering goed zit. Luxlight zorgt ervoor dat de montage perfect wordt ingepast in uw planning.   


Flexibele planning  

Luxlight stemt haar eigen planning zo goed mogelijk af op de wensen van haar afnemers in de bouw. Om zo flexibel mogelijk te zijn en snel te kunnen reageren, hanteren wij 2 planmomenten per week. Loopt uw project om wat voor reden dan ook vertraging op en moet het moment van montage worden verschoven? Geen enkel probleem. Wij denken met u. 


Modulair systeem

Een Illumy-platdakraam is opgebouwd uit een aantal losse modules, die voor verzending met zorg worden samengesteld. De modules worden afgeleverd op de locatie die met u is afgesproken. Daar monteren onze eigen monteurs de modules tot een compleet dakraam. Dat is van begin tot eind handwerk en verloopt veilig en snel zonder de inzet van groot materieel.


Gereed melden van sparing 

Om een Illumy-platdakraam te plaatsen, moet u volgens de aangeleverde specificaties een sparing in het plat dak maken. Is de sparing gereed? Vanaf het moment dat wij uw gereedmelding hebben ontvangen, plannen wij de montage in. Hoe eerder u het meldt, hoe eerder wij verder kunnen met de uitvoering van uw opdracht.   


Montage en eindafwerking

Het Illumy-platdakraam wordt geplaatst op een opstand. Deze opstand, die van binnen is afgewerkt en alle uitsparingen bevat voor o.a. de led-verlichting en het plisségordijn, wordt door onze monteurs op locatie in elkaar gezet. Vervolgens wordt het platdakraam erop geplaatst. Nadat het raam is geplaatst en alles is aangesloten, hoeft uw dakdekker alleen nog maar de dakbedekking aan te brengen.


Kiest u bij uw renovatieprojecten voor een Illumy-platdakraam, dan komt uw planning nooit in gevaar. U maakt de sparing. Uw dakdekker regelt de afwerking. En wij doen de rest. 
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie