Duurzaam renoveren met Solatube® is de toekomst

Er zijn verschillende redenen waarom mensen of bedrijven willen renoveren. Een voorbeeld daarvan is duurzaamheid, maar renoveren gebeurt ook omdat er nieuwe manieren zijn uitgevonden om kosten te besparen.

Efficiëntie is een woord dat vaker terugkomt als het gaat over renovatie. De Solatube van Techcomlight biedt de perfecte oplossing wat betreft efficiëntere manieren om licht te creëren in een woning of bedrijf. 


Natuurlijk licht

Te weinig daglicht in huis of donkere werkruimte zijn veel genoemde en goede redenen voor een renovatie. De Solatube transporteert natuurlijk daglicht in iedere gewenste ruimte. Door middel van een speciale lichtkoepel wordt het daglicht via een sterk reflecterende buis naar binnen gehaald. Het systeem is nagenoeg overal toepasbaar en dankzij het kleine formaat van de sparing van de Solatube zijn constructieve aanpassingen vaak overbodig. Eenmaal gemonteerd bespaart de Solatube enorm in energiekosten. Naast het comfort in de woning of op de werkplaats, zijn de vaste lasten voor bewoners en werkgevers lager door minder energieverbruik. 


Duurzaamheid

In de bouwsector is duurzaamheid een terugkerend onderwerp. Bedrijven zonder duurzame bedrijfspanden of mensen die duurzamer willen leven denken aan manieren om te renoveren. Techcomlight biedt de uitkomst met het innovatieve product de Solatube. Vanzelfsprekend zijn er optionele accessoires verkrijgbaar en is de afwerking geheel naar voorkeur en wensen van de gebruiker. 
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie