Op zoek naar hét alternatief voor uw bergingen?

Op zoek naar een degelijke berging?

Overweeg dan eens Troax gaas- en plaatwanden, beschikbaar in 3 verschillende beveiligingsniveaus. Er zijn vele voordelen t.o.v. traditionele gemetselde wanden. Denk maar aan de modulariteit, de zichtbaarheid over diefstal of brandhaarden, het open en veilige gevoel, de inzetbaarheid in zo goed als alle ruimtes. De panelen zijn bruikbaar voor zowel collectieve als individuele bergingen. U kunt tevens kiezen voor voorwanden in volle staalplaat en tussenwanden in gaas. Zo vermijdt u nieuwsgierige blikken van buitenaf.


Angst voor inbraak?

Troax Safe (UX550) is speciaal ontwikkeld voor omgevingen waar veel risico bestaat op inbraakpogingen. Het systeem heeft het Politiekeurmerk Veilig Wonen en werd veelvuldig getest. Met de anti-inbraakprofielen, gelaste deuren en 5 mm dikke gaasdraad is het systeem uitermate geschikt voor zwaar gebruik.


Uittreksel bouwbesluit afdeling 4.5. Buitenberging Nieuwbouw

1. Een te bouwen woonfunctie heeft een afsluitbare bergruimte om fietsen of scootmobielen beschermd tegen weer en wind te kunnen opbergen.


Artikel 4.31. Aanwezigheid, bereikbaarheid en afmetingen
  1. Een woonfunctie heeft als nevenfunctie een niet-gemeenschappelijke afsluitbare bergruimte met een vloeroppervlakte van ten minste 5 m² bij een breedte van ten minste 1,8 m en een hoogte daarboven van ten minste 2,3 m.
  2. In afwijking van het eerste lid kan bij een woonfunctie met een gebruiksoppervlakte van niet meer dan 50 m² de bergruimte gemeenschappelijk zijn indien de vloeroppervlakte van de bergruimte ten minste 1,5 m² per woonfunctie bedraagt.

Meer informatie vindt u op de website van Troax.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie