Aantrekkelijke designoplossing voor wanden en plafonds

De nieuwste designoplossing voor wanden is de Troldtekt Rhomb, waarmee muren een driedimensionaal karakter krijgen, en tegelijkertijd een uitstekende akoestiek garanderen. 

Van dichtbij ziet u een mooi, herhaald patroon, terwijl de muur van enige afstand op een kubusformatie lijkt. De Troldtekt Rhomb bestaat uit akoestische platen met CNC-gefreesde patronen, waardoor het effect van een driedimensionale kubus ontstaat. De platen kunnen in de fabriek in alle NCS- en RAL-kleuren worden gespoten. Alle platen in standaard Troldtekt kleuren zijn Cradle to Cradle-gecertificeerd in de categorie Zilver. 


Aantrekkelijk 3D-design

Het aantrekkelijke 3D-design is nu ook verkrijgbaar in kleinere afmetingen en is dan ook geschikt voor kleinere muren. Met de Troldtekt Rhomb Mini hebben we het 3D-patroon van de Troldtekt Rhomb teruggebracht tot slechts één element: elk element is 60 cm breed en het 3D-effect wordt versterkt door het gebruik van verf in drie verschillende kleuren. 


Troldtekt Rhomb Mini

De afgebeelde Troldtekt Rhomb Mini heeft de standaard Troldtekt-kleuren zwart 207, grijs 208 en grijs 202.De Rhomb is bekroond met de ICONIC Award 2016 en de German Design Award 2017.
Bekijk ook eens de unieke designoplossing Troldtekt Wave. 


Driedimensionale muur- en plafondbedekking

De Wave is een beeldhouwachtige, driedimensionale muur- en plafondbedekking. Door de wisselende golven in de plaatoppervlakken wordt gesuggereerd dat het oppervlak beweegt. Dit effect wordt bewerkstelligd door een geavanceerde giettechniek die de eenvoud van het materiaal (houtwolcement) benadrukt. De platen kunnen in een repetitief patroon, horizontaal of verticaal, naast elkaar  of baksteensgewijs worden gemonteerd (de zijkanten van de platen worden mee gespoten). Daardoor kunnen architecten hun eigen driedimensionaal, geluidsabsorberend oppervlaktedesign voor wanden en plafonds creëren. Dit verhoogt niet alleen het esthetische effect, maar hierdoor ontstaat ook een betere akoestiek. De Troldtekt Wave-platen zijn verkrijgbaar in naturel crème (onbehandeld) of in onze standaardkleuren (Cradle to Cradle-gecertificeerd) evenals in alle RAL- en NCS-kleuren.

Bekijk ook de andere designoplossingen van Isolco.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie