De vernieuwde verlichtingsarmatuur Pro met vluchtwegverlichting

Vluchtwegaanduiding gecombineerd met volwaardige vluchtwegverlichting en dat in één armatuur!

De wandversie van Famostars productfamilie Pro is vanaf nu verkrijgbaar met een lens onderin de armatuur. Dit levert u een serieuze besparing op in het aantal te plaatsen noodverlichtingsarmaturen.


Besparing in het aantal armaturen

Tussenafstanden tot wel 12 meter zijn te bereiken met deze nieuwe uitvoering. Zo kunt u in een hal waar u normaal een armatuur voor vluchtwegaanduiding én een armatuur voor vluchtwegverlichting moet ophangen, die laatste doorstrepen. Hierdoor bespaart uw klant op de totale aanschaf-, installatie en gebruikskosten, en zijn er minder armaturen in onderhoud.


Eenvoudig te bevestigen

De cirkelvormige lens, de zogenoemde lichtmodule, voor de vluchtwegverlichtingsoptie wordt in een apart zakje meegeleverd. Door de blindstop onderin de armatuur te verwijderen, creëert u ruimte voor de lichtmodule. Deze kunt u er vervolgens eenvoudig indraaien. 


Ideaal in gangen of trappenhuizen

Dit combinatie-armatuur is ideaal voor hallen, gangen of kleine ruimtes zoals trappenhuizen. De solide constructie van hoogwaardig kunststof maakt Pro slagvast conform IK10. Ook vormen stof en een flinke waterstraal geen probleem dankzij een beschermingsgraad van IP66. Hierdoor is Pro geschikt voor industriële omgevingen, parkeergarages, zwembaden, kleedkamers en magazijnen.


Meer informatie of de productvideo bekijken? Ga naar de website van Famostar.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie