“Niet met de deuren slaan!” voorgoed verleden tijd…

…wanneer u kiest voor sanitaire cabines met het C|ZAM SoftClose scharniersysteem van Leerkotte.

Het nieuwe gepatenteerde SoftClose scharniersysteem combineert alle voordelen van de bestaande scharnieren van Leerkotte sanitaire cabines met superieure demping en sluitkracht verpakt in een slank aluminium scharnier.

Zacht en zeker

Met behulp van de zelfsluitende SoftClose scharnieren sluiten de deuren rustig en worden ze afgeremd wanneer de deur bijna dicht is, zodat deze zich zachtjes sluit. Wanneer de deur hard wordt dichtgeduwd, wordt hij steviger afgeremd om alsnog rustig te sluiten. Vooral in opstellingen waar meerdere deuren naast elkaar vaak open en dicht gaan, zoals in toiletten van scholen, kan dit veel geluid schelen.

Vaste waarden

De voordelen waar de sanitaire cabines van Leerkotte al om bekend stonden, blijven: solide vocht-, stoot- en krasbestendige volkern kunststof wanden en deuren van 13 mm dik en zelfsluitende vingerveilige scharnieren. Daarnaast is ook de constructie van de cabines gewijzigd, waardoor het mogelijk wordt om wanden en deuren nog meer vrij van de vloer te houden, voor nog groter schoonmaakgemak en hygiëne. Het geheim zit hem in de zwaardere afdekrail  (hangbalk). Die maakt het mogelijk dat alle bevestigingsmiddelen naar de bovenkant verhuizen en dat wanden en deuren vrij van de vloer kunnen hangen.

Nieuwe naam, vertrouwde kwaliteit

De sanitaire cabines van Leerkotte BV worden al sinds jaar en dag toegepast in scholen en zwembaden, in fitnesscentra en op campings, met de bekende vingerveilige scharnieren. Met de introductie van het SoftClose scharniersysteem onthult Leerkotte ook de nieuwe naam, waaronder de producten vanaf nu verkocht zullen worden: C|ZAM.

Onder de nieuwe naam blijven de vertrouwde producten van Leerkotte leverbaar:

  • Sanitaire cabines;
  • Lockers en kluisjes;
  • Garderobe-inrichting;
  • Stalen kasten.

Alle Leerkotte producten worden door het bedrijf zelf in eigen productie vervaardigd. Hierdoor is een grote mate van maatwerk mogelijk. Elke gewenste opstelling of kleur is mogelijk, of het nu mét of zonder SoftClose scharnieren is.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie