Voegmortel PCI Nanofug Premium ook voor natuursteen

Topproduct wordt nog veelzijdiger in de toepassing.

PCI Nanofug Premium, de vuilafstotende voegmortel, is nu niet alleen geschikt voor keramiek, maar ook voor natuursteen. Dit maakt het product nog veelzijdiger in de toepassing.

Snel, schoon en resistent

De korte uithardingstijd van slechts 2 uur en resistentie tegen zure reinigingsmiddelen blijven behouden. PCI Nanofug Premium staat erom bekend niet aan te branden op de tegel, dus geen blijvende cementsluier achter te laten. Dat betekent dat PCI Nanofug Premium voor de verwerker een topproduct is, veelzijdig en werk- dus tijdbesparend. En de klant krijgt een mooie, kleurechte, schimmelwerende en duurzame voeg die ook met zure reinigers zonder problemen kan worden schoongehouden. Hij heeft keuze uit 24 actuele kleuren, ook bijvoorbeeld voor houtimitatietegels. De siliconenkitten van PCI zijn qua kleur afgestemd op de voegmortel om een nog mooier resultaat te krijgen.

Klein en groot

PCI Nanofug Premium is niet alleen verkrijgbaar in een handige emmer van 5 kg, maar ook in een zak van 15 kg die geschikt is voor grote projecten.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie