Illumy by Luxlight: daglicht én led-licht samengebracht in het grootse platdakraam, de natuurlijke daglichtlamp

Gezondheid, welzijn, wooncomfort: hoeveel wil je er van hebben? Luxlight, producent van grootformaat platdakramen, presenteert daarom nu een compleet nieuw en innovatief product: het Illumy-platdakraam.

Een daglichtoplossing die om meer dan één reden met niets anders te vergelijken is. Illumy is een modulair platdakraam voorzien van geïntegreerde ledverlichting die zorgt voor meer daglicht of warmer sfeervol licht in huis. Dit alles met een strak design door toepassing van gepatenteerde structural-glazing en met een ongeëvenaarde isolatiewaarde (Uw vanaf 0,59 W/m2 K.) 


Ideaal voor energieneutrale woningen

Illumy is ontworpen voor de woning van de toekomst. In de winter de zonnewarmte benutten en in de zomer de koellast wegnemen. Met een Illumy- platdakraam kan er dus fors worden bespaard op de energiekosten. De hoogwaardige triple beglazing, de gestuurde buitenzonwering en het gestuurd plisségordijn zorgen voor het optimale klimaat in alle seizoenen.  


Innovatief aan de buitenkant

Illumy is de daglichtinnovatie van de laatste jaren. Dat wordt ook aan de buitenkant direct duidelijk. De hellingshoek bedraagt slechts 5°. De glasvlakken zijn met elkaar verbonden door middel van structural glazing. Hierdoor kan er meer daglicht binnenvallen dan bij een lichtstraat met tussenprofielen. 


Innovatief aan de binnenkant 

Paradepaardje van het Illumy- platdakraam is de geïntegreerde led-verlichting. Via de afstandsbediening wordt op een donkere dag koel, wit licht bij geschakeld en 's avonds een sfeervol en dimbaar warm licht. Het hoogwaardig plisségordijn wordt aangelicht door deze led-verlichting. Het plisségordijn zorgt niet alleen voor sfeer, maar ook voor een extra isolerende luchtlaag tussen het doek en het platdakraam. Het plisségordijn wordt via de afstandsbediening geopend en gesloten.
Aan de binnenzijde is de opstand van het Illumy- platdakraam afgewerkt in een stuc-look. Hierdoor vormen het platdakraam en de opstand één strak en samenhangend geheel.

Kijk voor meer informatie op de website van Luxlight.
 

« Nieuws overzicht