De nieuwe, moderne afwerking van de Solatube daglichtbuis

Techcomlight heeft op de BouwBeurs een nieuwe afwerking van de Solatube daglichtbuis geïntroduceerd.

Het betreft de vierkante plafondplaat. Perfect voor mensen die van een modern design houden. Naast het uitgebreide assortiment ronde plafondplaten, is er nu ook een vierkante plafondplaat. Deze nieuwe vierkante plafondplaat van Solatube maakt gebruik van een rond naar vierkante reflectiebox bekleed met onze 99.7% reflecterende laag. 


Hierdoor presteert de Solatube zoals u gewend bent, maar met een stijlvolle, vierkante afwerking van uw daglichtbuis als resultaat. Voor deze afwerking zijn twee vertrouwde plafondplaten beschikbaar, de JustFrost satijnglas en Optiview plafondplaat. Deze reflectiebox en plafondplaten zijn verkrijgbaar voor zowel de Solatube 160DS als de 290DS. 


Over Techcomlight en Solatube

Techcomlight is daglichtprofessional in duurzame (dag)lichtoplossingen en geeft (dag)lichtadvies op locatie. De Solatube kan vraagstukken omtrent daglicht oplossen. Het systeem vangt het buitenlicht op met een koepel en transporteert het daglicht via een reflecterende buis naar binnen. Voor iedere ruimte is er een passend Solatube daglichtsysteem; van kleine ruimtes zoals een toilet tot grotere ruimtes zoals hallen en kantoren. 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie