Nieuw beglaasd dakluik van Gorter®

Begin dit jaar heeft Gorter het nieuwe beglaasde dakluik met driedubbel HR+++ isolatieglas geïntroduceerd.

Een zeer goed geïsoleerd dakluik met veel voordelen, uitermate geschikt voor toegang tot dakterrassen en daktuinen. Inmiddels is het dakluik op meerdere locaties geplaatst en mede dankzij een extra maatvariant is er veel vraag naar dit product.


Optimale isolatie

Het nieuwe Gorter beglaasde dakluik heeft, zoals alle Gorter dakluiken, een volledig thermisch onderbroken opstand (U ≤ 0,238 W/(m².K) en samen met het venster van driedubbel HR+++ glas biedt het dakluik nóg betere isolerende eigenschappen. Het driedubbel glas van het nieuwe dakluik heeft een isolatiewaarde van het venster van U ≤ 0,500 W/(m².K) volgens EN637-2011.


Natuurlijk licht en een goede bescherming

Niet alleen zorgt het dakluikvenster met zijn grote oppervlak voor maximale lichtdoorlating, het zorgt ook voor een 100% filtering van het binnenkomend UV-licht, waardoor meubilair en andere items in de onderliggende ruimte beschermd zijn tegen de verkleurende invloeden van dit licht. Ook biedt het dakluik fysieke bescherming. Zo is het dakluik doorvalveilig en inbraakwerend (conform EN356:NPD/NPD/P2A).

Uitvoeringen

De beglaasde dakluiken zijn leverbaar in drie maatvarianten met een dagmaat van 1000 x 1500 mm, 900 x 2400mm en de nieuwe 900 x 3000mm uitvoering. Voor een complete daktoegangsoplossing levert Gorter ook dakluiken in combinatie met een moderne aluminium vaste trap. Bijna alle combinaties zijn voorzien van TÜV NORD, KOMO® en Aboma vieligheidskeur en op alle Gorter dakluiken krijgt u bovendien standaard 10 jaar garantie!


Meer informatie over Gorter beglaasde dakluiken

Meer informatie over de Gorter beglaasde dakluiken en de dakluik met trap combinaties vindt u op de website. Voor de toepassing in uw specifieke gebouwsituatie, kunt u ook direct contact opnemen met Gorter Luiken
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie