Gira X1: het schakelmateriaal als basis voor een intelligent huis

De gebruiksvriendelijke inter­face van de Gira X1 app visualiseert de KNX installatie van een eengezinswoning en stelt alle functies ter beschikking

Licht in- en uitschakelen, jaloezieën omhoog resp. omlaag bewegen, de gewenste temperatuur instellen – overal in het gebouw en op afstand: met de nieuwe Gira X1 zijn de automatisering en visualisatie van een eengezinswoning met een KNX installatie zo eenvoudig, comfortabel en efficiënt als nooit tevoren. Voor gebruikers en bewoners betekent dit meer comfort en veiligheid. Bij afwezigheid kunnen veel functies op afstand worden bewaakt en aangestuurd. Dankzij de ruimtebesparende, snelle montage van de Gira X1 en de geringe moeite bij de inbedrijfstelling en projectplanning, wordt de keuze voor het Smart Home heel gemakkelijk.


Uw intelligente huis via een app aansturen

De gebruiksvriendelijke inter­face van de Gira X1 app visualiseert de KNX installatie van een eengezinswoning en stelt alle functies ter beschikking: dimmen, schakelen, rolluiken, jaloezieën, verwarmingsregeling, waardegever, scène, tijdschakelklok en veel meer. Ook camerabeelden kunnen "live" opgeroepen worden. Daarbij komen aanpassingsmogelijkheden zoals de individualisering van het Home-aanzicht. Het project en de gebruikersinstellingen, zoals tijdschakelklokken of favorieten, worden opgeslagen op de Gira X1.


Lichtbesturing

Verlichting in- en uitschakelen of exact op de gewenste waarde dimmen: met de Gira X1 app kan de verlichting met maximale flexibiliteit worden geregeld. Voor verschillende situaties staan meerdere schakelaar- en dimmersjablonen ter beschikking.


Jaloeziebesturing

Jaloezieën en rolluiken openen, sluiten of exact in een vooraf bepaalde positie zetten, lamellen in de gewenste stand zetten: Met zijn mobiele apparaat heeft de gebruiker alles onder controle – ook onderweg.


Functieoverzicht

Alle functies van een gebouw worden in de Gira X1 app als tegels gevisualiseerd. Centrale functies, zoals in- en uitschakelen, temperatuur instellen of in vaste stappen dimmen, kunnen al in dit aanzicht worden bediend.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie