Knauf neemt BoWall over

Knauf heeft per 10 maart 2017 BoWall overgenomen. Knauf en BoWall zijn een logische combinatie.

Knauf heeft als marktleider meer dan 70 jaar ervaring in de afbouw en is sinds 2011 sales partner van BoWall. De aankoop van BoWall is een belangrijke stap in de integratie van afbouw en inbouw van installaties.


De slimme installatiewand

BoWall, de slimme installatiewand, is een revolutionair wandinstallatie concept voor toepassing in onder andere zorginstellingen, ziekenhuizen, scholen, woningen en kantoren. Als de functie van een ruimte verandert, kunnen E- en W-installaties in de wand moeiteloos worden geplaatst of aangepast aan nieuwe gebruikerswensen. Een levensbestendige infrastructuur met een breed scala aan toepassingen. Het wordt niet voor niets de slimme wand genoemd. Snel, gemakkelijk en kostenefficiĆ«nt. 
De toepassing van slimme wanden zal tijdwinst voor de opdrachtgever opleveren en de cost of ownership van gebouwen drastisch verlagen. Knauf heeft de ambitie om het systeem naar de volgende fase van ontwikkeling en integratie te brengen.


Internationaal

Knauf gaat BoWall in de komende periode breed uitrollen in combinatie met nieuwe en reeds bestaande Knauf wanden. Knauf gaat BoWall ook internationaal in de markt zetten. BoWall blijft in Nederland naast Knauf ook via de Technische Unie verkrijgbaar.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie