Jirlumar Smart ECOcontrol®

Smart ECOcontrol® stralingspanelen van Jirlumar zijn een reeks van unieke verwarmingspanelen met één gemeenschappelijk doel: het realiseren van energiebesparing.

Elektrisch verwarmen wordt een stuk duurzamer in combinatie met Smart ECOcontrol. Elektrische stralingspanelen met deze slimme regeling zijn voorzien van twee sneltoetsen die u helpen om zonder extra moeite energie te besparen.De eerste sneltoets, ECOcontrol,  verandert uw stralingspaneel in een slimme verwarming; uw favoriete instellingen worden gebruikt als basis voor de regeling. Op deze manier bespaart u tijd en stroom zonder dat het u moeite kost;

  • Het paneel regelt zichzelf op basis van de vooraf door u ingestelde favoriete temperatuur
  • Het paneel volgt uw dagelijks ritme
  • In geval van een niet ingestelde afwezigheid gaat het paneel automatisch over van de functie “dagelijks ritme” naar de stand ECO. Hiervoor wordt een aanwezigheid/afwezigheiddetectie gebruikt. Overigens is deze stand ook uit te schakelen.
  • Het paneel detecteert direct als er een raam open is gebleven. Om onnodig hoog verbruik te voorkomen schakelt het paneel zich zelf uit, nadat er eerst een waarschuwingssignaal heeft geklonken. Ook deze stand is met een simpele knopdruk uit te schakelen indien gewenst.

Handbediening

De andere toets is die van “handbediening”. Hiermee kunt u de automatische functies stop zetten en kunt u een temperatuur kiezen, of de stand ECO of vorstvrij instellen.
Het is ook mogelijk om via de pc of middels een app op uw smartphone of tablet deze verwarmingstoestellen te bedienen. Hiervoor dient u het paneel te voorzien van een aparte uitbreidingskit voor mobiele toegang.


Voor het complete pakket elektrische verwarming van Jirlumar is terug te vinden op de website van Jirlumar. 
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie