Systeemplafond wordt ophangsysteem

STAS biedt ophangsystemen voor alle wand- en plafondtypes, dus ook voor systeemplafonds!

STAS u-rail is een schilderijrail die op de kantlat van een systeemplafond kan worden gemonteerd. De rail wordt geleverd in de kleur van de kantlat en is daardoor bijna onzichtbaar. Vervolgens hangt u met haken en koorden schilderijen, prikborden of zelfs whiteborden aan de rail. STAS u-rail kan namelijk 20 kg per meter dragen! Kortom, met een eenvoudige aanpassing wordt een systeemplafond een flexibel ophangsysteem waarmee eindeloos gevarieerd kan worden.


STAS u-rail

STAS u-rail is ook beschikbaar in een variant met verlichting: STAS u-rail multi. In de STAS u-rail multi zijn spanningsdraden geïntegreerd, waardoor op elke plek in de rail verlichtingsarmaturen geklikt kunnen worden.


Systeemplafondhaken: geen gehannes meer met paperclips

Om een einde te maken aan gehannes met omgebogen paperclips of touwtjes biedt STAS naast rails ook systeemplafondhaken. Deze haken schuift u in één beweging over het tussenprofiel van het systeemplafond om bijvoorbeeld lesmateriaal, bewegwijzering of feestdecoratie midden in de ruimte op te hangen.


STAS systeemplafondhaken zijn verkrijgbaar met een oog, met een haak of in 2 magnetische varianten.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie