DICTAMAT 50, mechanisch schuifdeursluitsysteem

DICTATOR biedt ook voor kleine schuifdeuren een betrouwbare mechanische sluitoplossing, de DICTAMAT 50.

Zowel de sluitkracht als ook de sluitsnelheid zijn zeer nauwkeurig in te stellen. De deur wordt over de gehele schuifweg met een gecontroleerde snelheid gesloten. Dit betekent optimale bescherming voor mens en materiaal. Verder is daarmee gegarandeerd dat de deur volledig sluit en deze niet – zoals bij het handmatig sluiten vaak gebeurt – weer een stuk openspringt.


DICTAMAT 50

De DICTAMAT 50 is in meerdere uitvoeringen leverbaar: als compacte componenten of als modulair systeem, hierdoor is het systeem aan bijna iedere deursituatie aan te passen. De DICTAMAT 50 kan zowel voor enkelvleugelige als ook voor dubbelvleugelige schuifdeuren worden toegepast. Bij schuifdeuren met dubbele vleugels wordt vaak de uitvoering met de omlopende kabel gebruikt. Op deze manier is het mogelijk met een DICTAMAT 50 twee deurvleugels gelijktijdig te laten sluiten.


De DICTAMAT 50 is, bijvoorbeeld voor toepassing op schepen, in de levensmiddelensector of ook in ziekenhuizen, ook in roestwerende materialen leverbaar.

Belangrijkste voordelen
  •     Mechanische sluitoplossing dus geen elektriciteit benodigd
  •     Sluitsnelheid en sluitkracht zijn zeer nauwkeurig instelbaar
  •     Schuifdeur wordt over gehele schuifweg gecontroleerd gesloten
  •     Als compacte componenten of als modulair systeem (incl. rail) leverbaar
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie