Duco trekt met innovaties alle registers op Building Holland open

Wie aanwezig was op de 2016-editie van Building Holland, merkte vast een gezellige drukte op de stand van Duco.

Deze vakbeurs vormde voor de West-Vlaamse ventilatie- en zonweringspecialist klaarblijkelijk een succes; een ervaring die duidelijk naar meer smaakt. Achter de schermen maakte een gedreven team van R&D medewerkers het afgelopen jaar dan ook volop werk van enkele interessante ontwikkelingen die Duco met gepaste trots van 11 tot en met 13 april aan het grote publiek zal voorstellen. Een vooruitblik toont aan dat het ook dit jaar de moeite loont om af te zakken naar Duco (Hal 11, stand 014).


Toepassingen die een optimale leefomgeving garanderen en die daadwerkelijk het verschil maken voor de gehele bouwkolom: daar is het bij Duco al sinds zijn ontstaan om te doen. Vanuit die optiek zet het bedrijf elke dag opnieuw sterk in op de optimalisatie van zijn bestaande producten en de uitwerking van innovatieve totaaloplossingen. Met de recente introductie van de DucoBox Silent Connect geeft Duco andermaal blijk van een innovatieve inborst. Deze nieuwe loot aan de DucoBox-stam zal tijdens Building Holland samen met onder meer de gloednieuwe Duco Ventilation App in volle glorie kunnen worden bewonderd.


DucoBox Silent Connect: Wired-oplossing

Aan het woord is Hendrik Dejonghe, marketingmanager bij Duco: “Dankzij de verschillende uitvoeringen van de DucoBox leggen zowel installateurs als eindgebruikers een solide basis voor een aangenaam binnenklimaat. Maar bij Duco zijn we stellig van mening dat goed altijd beter kan. Niet enkel qua prestaties en energiezuinigheid, maar ook als het gaat om het gebruiksgemak van deze mechanische afvoerventilator. De nieuwe DucoBox Silent Connect vormt hiervan het concrete bewijsstuk. Deze doorontwikkeling laat alle componenten via bekabelde (Wired) verbindingen met elkaar communiceren. Een ideale oplossing dus in situaties waar draadloze communicatie (RF) niet of moeilijk toepasbaar is.”


Duco Ventilation App

Daarnaast kunnen de beursbezoekers ook kennismaken met een nieuwe versie van Duco’s intelligente regelklep (Intelli Air Valve 160) en de Duco Ventilation App. “Een mooi stukje techniek die installateurs - en op korte termijn ook eindgebruikers - op een snelle, gemakkelijke en gebruiksvriendelijke wijze in staat stelt om alle gewenste informatie uit een gemonteerde ventilatiebox af te lezen”, klinkt het bij Hendrik Dejonghe.
Dankzij een goed doordachte installatiewizard en automatische probleemdetectie verzekert deze gratis applicatie de gebruiker van een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat. Bovendien geeft de gebruiksvriendelijke interface in één oogopslag een prima beeld van de werking en de prestaties van het gekozen ventilatiesysteem.
 

« Nieuws overzicht