Svedex introduceert nieuwe collectie front

Volop variatie en combinatie in glas- en lijndeuren

Svedex heeft een nieuwe collectie afgelakte stijldeuren op de markt gebracht met de naam Front. Het resultaat is een eigentijdse collectie glas- en lijndeuren, die volledig aansluit bij de interieurs van nu: van eigentijds tot klassiek. Meest in het oog springend bij de deuren van Front is de strakke glaslatverdeling. 


Horizontaal, verticaal of een combinatie daarvan resulteert in een unieke deurmodellering. Bovendien is de collectie zo ontworpen dat er altijd een bijpassende lijndeur is. Dat levert volop combinatiemogelijkheden op. Front deuren zijn een sieraad voor de woonkamer als ook voor in een hal of keuken. 


Nieuwe freeslijntechniek

Als uitvinder van de lijndeur gaat Svedex voorop in het ontwerpen en doorontwikkelen van vernieuwende lijndesigns en technieken. Zo ook bij de lijndeuren van Front. Svedex past hier een nieuwe freeslijntechniek toe, waardoor de lijnen nog breder en dieper in de deur aanwezig zijn. Dit onderstreept het unieke horizontale en verticale lijnenspel van de Front deuren. In totaal omvat het aanbod Front 15 deurmodellen, strak afgelakt in de SuperlakĀ® kleuren Alpine wit, Extra wit en Warm wit. 


Svedex Superlak

Het kost de vakman niet veel tijd om een Svedex deur te monteren. Svedex heeft het meeste voorwerk al gedaan. Van het plaatsen van het slot en het glas tot het aanbrengen van Svedex SuperlakĀ®. Deze slijt- en krasvaste laklaag op de deuren zorgt voor jarenlang woonplezier en kent een garantie van 10 jaar. Svedex hanteert voor deze laktoepassing een milieuvriendelijke manier van werken zonder verlies aan kwaliteit of prestaties. Kijk voor meer informatie op de website van Svedex.


Over Svedex 

Svedex is het Nederlandse, toonaangevende merk van afgelakte stijldeuren. Al meer dan 60 jaar maakt Svedex een veelzijdige en betaalbare collectie stijldeuren, die zij ontwerpt en produceert in het Gelderse Varsseveld. Het bedrijf speelt al vanaf het begin in op de individualisering van het interieur, door de deur te zien als een onderdeel van het interieur. Alle Svedex stijldeuren worden strak afgelakt met Svedex SuperlakĀ® en gekenmerkt door een hoge mate van kwaliteit en duurzaamheid. 
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie