Floorbridge op Industrie vloerensymposium 7 maart

Leopold Leitner, CEO van FloorBridge International op het 2-daagse 2017 Industrie Vloeren symposium van 7 maart aan de Technische Akademie e V Esslingen am Neckar.

Om in de markt onder andere aandacht te vragen voor de steeds terugkerende kosten en problemen rond de aansluiting van de vloercoating op dilatatieprofielen in industriƫle vloeren, zal Leopold Leitner van het Oostenrijkse FloorBridge International als een expertspreker een lezing geven aan de 850 vakdeskundigen die op dit congres afkomen.


Voordelen

Al jaren zoekt de industrie naar een duurzame oplossing waarbij alle gebruikerseisen worden gewaarborgd en zelfs besparingen opleveren. Geen trillingen tijdens het passeren, geen schade aan wielen en elektronica van intern transport, geen rugklachten van bestuurders, geen lawaai voor co-werkers, onderhoudsvrij, geen afbrokkeling langs de profielen, lange levensduur en snelle en eenvoudige inbouw door gecertificeerde applicateurs maakten dat de unieke productsamenstelling en zienswijze van FloorBridge de markt deed kantelen.


Innovatieve oplossing

Een zeer innovatief profiel voor een duurzame oplossing van bewegingsvoegen in vloeren. Het prefab product is gemaakt van hightech carbon fiber wapening en hoogwaardig composiet. De combinatie van de slimme sinus met eenvoudige applicatie, de uitmuntende aansluiting op coatings en de lange levensduur maakt het zeer geschikt voor duurzame reparatie van veel voorkomende problemen. 

Meer informatie 

FloorBridge Nederland is een gespecialiseerd bedrijf in dilatatie voegprofielen. Dit zijn prefab profielen voor bewegingsvoegen in betonvloeren. Deze uitzetvoegen zijn altijd een bron van ergernis voor de gebruiker omdat ze altijd na verloop van tijd kapot gaan. Maar sinds 2010 is FloorBridge ontwikkeld en na 4 jaar in de markt toegepast te worden is een garantie van een gebouw levenlang in de praktijk geen probleem. Kijk voor meer informatie op de website van Floorbridge.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie