Triflex vloeren met uitstraling

Leefruimten buitenshuis zoals balkons, terrassen, galerijen en wandeldekken geven een belangrijke toegevoegde waarde aan een woning.

Triflex biedt een aantal systemen waarmee uw bouwwerk duurzaam beschermd wordt tegen weersinvloeden en de decoratieve presentatie naar een hoger niveau tilt.


Duurzaam en veilig

Met de producten van Triflex wordt de levensduur van de constructie verlengd, het beton wordt geconserveerd en de veiligheid en het comfort worden verhoogd door het aanbrengen van een anti-sliplaag. Bijvoorbeeld galerijvloeren worden zo naadloos en waterdicht afgedicht en balkonvloeren worden prima beschermd tegen alle externe factoren. Niet alleen grote oppervlakken, maar ook trappen kunnen prima worden behandeld met de producten van Triflex.


Uitstraling

Om balkons, terrassen, galerijen en wandeldekken de juiste uitstraling mee te geven is Triflex Creative Design ontwikkeld. Geen grijs en grauw meer, maar keuze uit vele kleurpatronen en structuurvariaties. Zo draagt Triflex niet alleen bij aan een duurzaam, veilig, en comfortabel leefklimaat, maar het maakt het ook aantrekkelijk.


Waterdicht opgehoogd

Veel Nederlandse wooncomplexen hebben een uitkragende galerijvloer. Triflex heeft hiervoor een lichtgewicht systeem ontwikkeld waardoor drempelhoogte wordt weggenomen en de galerij makkelijk waterdicht en naadloos wordt afgedicht en opgehoogd. Het is bijna een vanzelfsprekendheid, maar dit Triflex BIS systeem is verkrijgbaar in allerlei kleurvariaties.


Dit systeem is ook toegepast bij de entree van een flat in Zoetermeer. Van een afstand is het lastig te zien, maar bij de ‘voor’ afbeelding is de oude gladde tegelvloer van de entree te zien. Op de ‘na’ afbeelding staat de vloer na renovatie met Triflex Creative Design. De Vereniging van Eigenaren van dit complex in Zoetermeer koos ervoor om de vloer precies na te laten maken, om zo een doorlopende lijn te hebben met het tegelpatroon binnen. De gladde en beschadigde tegels werden vervangen door een duurzame afdichting met antislip afwerking, met het originele tegelpatroon.

Meer weten over de mogelijkheden van Triflex Creative Design? Kijk naar de productpresentatie of op de website van Triflex.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie