OLBECON presenteert vernieuwde kanaalplaat VSN 12

De VSN 12 is uitermate geschikt voor toepassing in utiliteitsbouw

De VSN 12 met een dikte van 120 mm en de SP500 met een dikte van 500 mm. De VSN 12 is een oud gediende. In een tijd waarin duurzaamheid en kostenefficiëntie hoog in het vaandel staan, zijn dit welkome aanvullingen. Het is niet nodig om een kanaalplaat van 200 mm toe te passen als het vanwege belasting en plaatlengte niet hoeft. Dit scheelt voor de vloerbeton, staal en transport en voor het gebouw waar deze toegepast worden eigen gewicht en daardoor minder te funderen. Uiteraard is dit per gebouw en ontwerp verschillend.


Met de 500 mm dikke vloer kunnen de belastingen en de overspanningen vergroot worden ten opzichte van het huidige maximum van 400 mm. Met name is deze vloer toepasbaar in utiliteitsgebouwen.


Meer informatie

OLBECON, inmiddels een vertrouwde naam gedragen door ervaren mensen uit het vak. OLBECON levert ook ribbenvloeren, combinatievloeren, breedplaatvloeren, wanden en kolommen. 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie