MUREXIN MAXIMO M 61 beste van de klas in egalisatie

Egalisatiemortel MUREXIN MAXIMO M 61 voldoet aan de hoogste eisen en is zijn tijd ver vooruit

Aan mens en materiaal worden tegenwoordig steeds hogere eisen gesteld. Stofarme producten en de ecologische voetafdruk zijn termen die we tegenwoordig steeds vaker voorbij horen komen. Murexin heeft de egalisatiemortel die aan de hoogste eisen voldoet en zijn tijd ver vooruit is, de Murexin Maximo M 61.

Bespaar op materiaal

Met de Murexin Maximo M 61 heeft de verwerker 27% minder materiaal nodig door de lichtgewicht vulstoffen in de egalisatiemortel. Dit betekent ook dat de zakken een stuk lichter van gewicht zijn, een zakje weegt slechts 13 kg. Daarnaast is de Murexin Maximo M 61 verpakt in een uitgekiende verpakking waardoor er geen verlies is en zijn de zakken voorzien van een handige draaggreep en eenvoudig te openen.

Bespaar energie

Een ander unieke eigenschap van de Murexin Maximo M 61 is dat de egalisatie een dusdanige warmtegeleiding heeft dat bij toepassing van vloerverwarming een besparing tot 12% op de energierekening gerealiseerd kan worden. Dus buiten het feit dat de er veel minder materiaal benodigd is bij het uitvoeren van het werk blijft de egalisatie naderhand nog jaren economische en ecologische voordelen bieden door een lager energieverbruik.

Sterk staaltje egalisatie

De Murexin Maximo M 61 is een zeer sterke C30-F7 egalisatiemortel, voldoet aan de hoogste eisen en is economisch zeer aantrekkelijk. Allemaal voordelen die je als verwerker niet zomaar naast je neer kan leggen.

Meer weten over Maximo M 61?

Murexin wordt in Nederland geïmporteerd en gedistribueerd door Kind Bouwchemie. Indien u meer wilt weten over de Maximo M 61 of over Murexin producten in het algemeen kunt u contact opnemen via info@kindbouwchemie.nl of kijken op de website www.kindbouwchemie.nl.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie