Magnum Projectservices neemt LOGUS Duurzame Projecten over

Bedrijfsactiviteiten en het personeel van “LOGUS Duurzame projecten” overgenomen door de C&F Groep (Magnum Projectservices).

Het bedrijf zal verder gaan onder de naam MAGNUM Projectservices met als hoofdvestiging Slabbecoornweg 41 te Tholen. 


Meerwaarde

Nu MAGNUM Projectservices deel uitmaakt van de C&F Groep kunnen de sterke punten van beide bedrijven gebruikt worden om ons klantenbestand nog beter van dienst te zijn. MAGNUM Projectservices brengt een schat aan expertise en ervaring met zich mee, waardoor ons gezamenlijk succes gecombineerd en versterkt kan worden. 

Wij zijn er van overtuigd dat deze stap een positieve bijdrage zal leveren aan de verdere groei van de C&F Groep. 


Doelstellingen

MAGNUM Projectservices realiseert afgiftesystemen voor het verwarmen en koelen van vloeren en wanden voor woningbouw en utiliteit in samenwerking met de professionele installateur. Alle disciplines worden door MAGNUM Projectsevices verzorgt: calculatie, engineering, tekenwerk, volledige projectbegeleiding en uiteraard installatie en service. De medewerkers van MAGNUM Projectservices staan garant voor kennis van zaken en decennia lange ervaring in de specifieke markt van vloerverwarming en vloerkoeling.


C&F Groep

De C&F Groep is een gerenommeerde producent van (vloer-)verwarming- en koelingssystemen. Hieronder vallen de volgende bedrijfsactiviteiten:


MAGNUM Heating 

Producent en leverancier van elektrische en watergedragen verwarmingssystemen.


MAGNUM Projectservices

Realiseren van afgiftesystemen voor het verwarmen en koelen van vloeren en wanden voor woningbouw en utiliteit in samenwerking met de professionele installateur.


U-Tube Systems

Fabrikant van hoogwaardige PE-RT vloerverwarmingsbuis en verdelersystemen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie