Caleffi aanwezig tijdens innovatie-event Building Holland 2017

11 t/m 13 april a.s. zal Caleffi voor het eerst deelnemen aan Building Holland, hét driedaagse innovatie-event van Nederland.

Hier komen de meest actuele trends en ontwikkelingen binnen de bouw en vastgoed samen. Caleffi zal er met enkele slimme oplossingen aantonen hoe men snel een eenvoudig een duurzame installatie kan bekomen. 


BIM

Met meer dan 200 productseries hebben we alvast een brede basis opgebouwd, en er wordt continu gewerkt aan uitbreiding van de Caleffi BIM-bibliotheek. Met trots kunnen we melden dat onze BIM-modellen de meest complete informatie bevatten. Daarvoor werd samengewerkt met internationale BIM-experten, ontwerpers met een gedegen ervaring in de MEP branche (‘Mechanical, Electrical, Plumbing’). Dit maakt dat de Caleffi BIM-modellen informatie bevatten om de meest geavanceerde functies van de software in te zetten om dimensioneringsberekeningen en -simulaties te genereren.


Caleffi Hydronic Design

Met deze intuïtieve software ontwerp je snel een functionele installatie met behulp van principeschema’s en grondplannen, om deze vervolgens uit te breiden tot een gedetailleerd en volledig geoptimaliseerde HVAC-installatie. Anders dan reeds bestaande software, kunnen hydraulische concepten zo efficiënt mogelijk geoptimaliseerd worden door verregaande berekeningen en systeemfoutanalyses. Rendementen kunnen zelfs op lange termijn berekend en gesimuleerd worden.


‘Caleffi Hydronic Design’ in een notendop:
  • Ontwerp: een functionele installatie in een intuïtieve ‘drag & drop’ interface m.b.v. principeschema’s en grondplannen
  • Bereken: debieten, leidingdiameters, hydraulische schakelingen, pompfiches, inregelrapporten en meetstaten
  • Analyseer: je ontwerp a.d.h.v. een systeemcontrole
  • Simuleer: seizoensrendementen en installatievermogen op lange termijn


Deze software is voor elke installateur, ingenieur, project team, studiebureau/adviseur, technische ondersteuningsdienst, kortom elke HVAC-professional die voor elke opdracht de beste oplossing wil bieden.


Bezoek de stand op 11 t/m 13 april in de RAI Amsterdam


HAL 11 – STAND 11.076

Klik hier voor gratis entreekaarten en maak via deze link alvast een afspraak met ons tijdens de beursdagen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie