Milin presenteert gevelbekleding Kerrafront Trend met smalle groef

Uit de nieuwe Milin voorraad catalogus Duurzame afbouwmaterialen 2017

Het product wordt gekenmerkt door zijn uni kleuren en robuuste uitstraling. De smalle groef heeft een perfecte aansluiting, zodat er na montage geen kieren ontstaan. Ook eigenschappen zoals: werkende breedte, hoge materiaaldichtheid en recyclebaar karakteriseren het gevelpaneel.


Milin beschikte binnen het gevelbekleding gamma al over verschillende gevelpanelen, dat mede door de kwaliteit, vele modellen en kleur keuzes, een groot succes is. In de nieuwe voorraad catalogus 2017 presenteert Milin het nieuwe Kerrafront Trend model. De catalogus richt zich volledig op zeer actuele thema’s binnen de huidige bouw. Milin speelt daarop in met een aantal innovatieve, milieuvriendelijke en duurzame ontwikkelingen. Materialen die weinig onderhoud vragen en jarenlang zorgen voor onbekommerde uitstraling van de wand of de gevel.


Totaalleverancier

Milin is een familiebedrijf dat in 2004 startte met een kleine groep gemotiveerde medewerkers. Het bedrijf wist zich in de afgelopen jaren op te werken tot een professionele totaalleverancier van duurzame afbouwmaterialen. Bij Milin werken momenteel 35 gekwalificeerde vakmensen en het bedrijf beschikt over drie opslaghallen en een groot buitenterrein van totaal 10.000 m². Milin heeft ook haar bedrijfsprocessen geoptimaliseerd en gericht op energiezuinig en milieuvriendelijk werken. Zo wordt o.a. als een van de weinige bedrijven binnen haar sector over een volledig geautomatiseerd SAP-systeem en een dedicated vervoersysteem, waarmee opdrachtgevers snel en efficiënt worden voorzien van een variatie aan duurzame panelen & profielen. Milin is in Nederland één van de meest vooruitstrevende leveranciers voor de bouw. In hun bedrijfsproces streven zij naar duurzaamheid en een optimale milieuvriendelijkheid. 
“Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen lopen als een ‘groene draad’ door Milin heen.” 


Afvalstromen worden volledig gescheiden en Milin levert een grote variatie aan duurzame producten voor binnen- en buiten die nauwelijks onderhoud vragen. Variërend van gevelbekleding, vensterbanken, dakranden, wand- en plafondplaten en kozijnafwerking.  De nieuwe catalogus geeft niet alleen een compleet overzicht, maar laat ook alles zien betreffende milieu- en onderhoudsvriendelijk bouwen. 


Natuurlijke uitstraling

Het nieuwe Kerrafront Trend paneel is een sprekend voorbeeld. Deze gevelbekleding wordt gekenmerkt door een Stone of Unie-look en een perfecte sluiting. Verder is het onderhoudsarm en UV-bestendig. Kerrafront Trend wordt vooral toegepast in nieuwbouw, recreatie en renovatiemarkt. De verfijnde structuur zorgt voor een moderne en uniforme uitstraling.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie