DICTATOR: 66 vierkante meter experience tijdens BouwBeurs 2017

DICTATOR presenteert tijdens de BouwBeurs 2017 de deurvastzetter ZE Design Line als complete lijn.

Daarnaast kunt u kennis maken met: zelfsluitende schuifdeuren (elektrisch en mechanisch), druk-  & trekgasveren, de nieuwe ‘Black Line’. 


Diverse oplossingen die u niet alleen gezien, maar ook ervaren moet hebben! 


ZE-Design Line met een slag van 8, 12 en maar liefst 16 cm

Na de succesvolle introductie van de ZE-160, is de ZE Design Line nu compleet met de uitvoeringen ZE-80 en ZE-120. Het compacte design komt sterk overeen met het huidige programma van DICTATOR deurvastzetters. De strakke behuizing, voorzien van verzonken bevestigingsgaten zorgen voor een eenvoudige montage. Ook de verende constructie in de voet is gebleven, hierdoor staat de deur ook bij oneffen- of gladde vloeren altijd goed vast.


Zelfsluitende schuifdeuren: DICTAMAT 50 & DICTAMAT OpenDo T2

DICTATOR toont tijdens de BouwBeurs zowel een mechanische- als een elektrische zelfsluitende schuifdeur. Mechanisch sluiten, de DICTAMAT 50, gebeurt op een gecontroleerde manier: een veerkabelrol in combinatie met een  radiaaldemper waarvan de sluitsnelheid regelbaar is. Het is een product, waarin veel functionaliteiten verwerkt zijn en toch qua uitvoering eenvoudig, waardoor hij zo boven/onder de schuifdeuren in de rail is te monteren. 
Elektrisch sluiten, de DICTAMAT OpenDo T2, is een eenvoudige, veilige en universeel toepasbare aandrijving. Met dit compacte systeem kunt u uw schuifdeuren eenvoudig elektrisch laten openen en sluiten. Dit systeem is uitermate geschikt voor toepassing in de private woning of in de zorgsector.


Black Line:

Met name het laatste half jaar is de vraag naar onze producten in de kleur zwart enorm toegenomen. Tijdens de BouwBeurs kunt u kennis maken met een complete lijn producten in RAL 9005: Black Line!  Naast deuropvangers, deursluiters zijn ook de HAWGOOD deurveerscharnieren en de deurvastzetters ZE-Design Line standaard leverbaar in de zwarte kleur. Een retro, industriële en sjieke uitstraling, die goed aansluit bij het overige deurbeslag.


Oordeelt u zelf, bekijk en ervaar onze nieuwste producten en ontwikkelingen. DICTATOR ontmoet u graag op de Experience stand: 10.D024. Meer informatie is te lezen op de website van DICTATOR.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie