ASSA ABLOY Entrance Systems presenteert: ASSA ABLOY e-maintenance

ASSA ABLOY Entrance Systems lanceert een online platform dat een volledig overzicht geeft van de service gerelateerde informatie van de automatische toegangsoplossingen in elk type gebouw.

ASSA ABLOY e-maintenance™ is goed nieuws voor iedereen die de automatische deuren voor personenverkeer, alle typen industriële toepassingen en laad- en lossystemen van een faciliteit beheert. Alle relevante informatie over de status en veiligheid van de geïnstalleerde toegangsoplossingen kan voortaan bijgehouden worden met één tool, welke zorgt voor een totaaloverzicht en volledige controle.
ASSA ABLOY e-maintenance™ geeft toegang tot de vereiste informatie op elk moment van de dag, is eenvoudig te implementeren en te gebruiken, aangezien het in elke standaard webbrowser werkt.


Makkelijk toegankelijke informatie 

ASSA ABLOY e-maintenance™ geeft een uitgebreid overzicht van alle toegangsoplossingen bij uw faciliteiten en locaties. Het geeft aan wanneer een monteur op locatie zal zijn, geeft u de mogelijkheid om service opdrachten te volgen en de rapporten en checklists die uit de bezoeken volgen zijn eenvoudig te raadplegen voor beoordeling. Dit systeem zorgt ervoor dat u zicht heeft op de veiligheid van uw installaties en het uitgevoerde onderhoud en uitgaven kunt opvolgen. Kortom, alles wat nodig is om up-to-date te blijven over de status van alle installaties die binnen de onderhoudsovereenkomst vallen.


Aanvullende tool in combinatie met onderhoudsaanbod

ASSA ABLOY e-maintenance™ is beschikbaar voor iedereen die gebruik maakt van ASSA ABLOY Pro-Active Care. Voor elk bedrijf met zijn eigen bedrijfsbehoeften is er een onderhoudsprogramma en samen met ASSA ABLOY e-maintenanceTM zorgt u voor het beste beheer van al uw automatische toegangsoplossingen.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie