Unieke zonwering op maat

Speel met licht. Geef uw gebouw of woning extra allure met het Sunshield lamellensysteem. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De opmerkelijke schoonheid van het Sunshield lamellensysteem schuilt in de ongeëvenaarde hoogwaardige kwaliteit van het product in combinatie met onze passie voor perfectie. Het primaire doel van Sunshield is om u een aangenaam gevoel van daglicht te geven op elk moment van de dag het gehele jaar door. Met het Sunshield lamellensysteem heeft u zelf de controle over de gewenste hoeveelheid daglicht en opwarming. 


Maatwerk

Sunshield biedt hoogwaardig op maat gemaakte lamellensystemen voor zowel de utiliteitsbouw als de woningbouw. De sinds 1971 ontwikkelde en geproduceerde systemen zijn geschikt voor zowel verticaal voor de gevel, op of onder glasdaken en als lamellen overkapping van uw terras. U heeft keuze uit diversen lamel vormen en afmetingen gemaakt van geëxtrudeerd en/of gerolvormd aluminium en hout. De lamelsystemen zijn leverbaar in vele kleuren en kunnen  zowel vast als kantelbaar worden uitgevoerd. Ze worden motorisch of manueel aangedreven en kunnen aangesloten worden op ieder gewenst gebouwbeheersysteem. 


Architecturale vrijheid

De lamellensystemen van Sunshield zijn uitermate geschikt voor afwijkende vormen als driehoeken, cirkels, trapezium etc. Dus laat u niet tegenhouden door toepassing van grote glasoppervlakten bij het ontwerp van uw gebouw of woning. Met de onbegrensde creativiteit, architecturale vrijheid, maatwerk en zijn specialisme vindt Sunshield altijd voor u een doeltreffende en esthetische oplossing.


Waarom kiezen voor Sunshield?
  • De meest effectieve zonwering en daglicht management;
  • Een zeer robuust en betrouwbaar systeem met een lange levensduur;
  • Flexibel voor elk ontwerp, situatie en vorm;
  • Eenvoudig te reinigen en lage onderhoudskosten;
  • Stijlvolle en architectonische uitstraling.


Sunshield nodigt u graag uit op onze stand 9.C065 tijdens de bouw- en gevelbeurs van 6 t/m 10 februari in de Jaarbeurs te Utrecht. Meer informatie is te vinden op de website van Sunshield.
 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie