Holonite presenteert Cradle to Cradle producten op Bouwbeurs 2017

Van maandag 6 tot en met vrijdag 10 februari is Holonite weer te vinden op de bouwbeurs in de jaarbeurs in Utrecht.

Vanuit de stand; a026 in hal 9 informeert Holonite u graag persoonlijk over onze productinnovaties en –mogelijkheden. U ziet dan de nieuwste gevel- en afbouwelementen zowel in standaard uitvoering als op maat in verschillende kleuren en texturen. Deze mooie en slimme productcombinaties zijn inmiddels veelvuldig toegepast in nederland, maar ook sinds kort in België en Duitsland.  Bezoek onze stand en laat u verrassen door onze duurzame, praktische en stijlvolle producten die dankzij de variëteit in maatvoering ook eenvoudig over de grens zijn toe te passen.


Holonite producten nu ook in België en Duitsland

Holonite producten zijn sinds 1969 op de Nederlandse markt verkrijgbaar en tegenwoordig bedienen we ook gericht de Belgische en Duitse markt. Door de jaren heen hebben we flink wat kennis en ervaring opgedaan met het produceren en leveren van Holonite producten in Nederland en logischerwijs heeft de techniek ook een enorme groei doorgemaakt. Deze verkregen kennis en ervaring willen we optimaal benutten en delen met vooruitstrevende landen als België en Duitsland om vervolgens continu te blijven innoveren. De variëteit in maatvoering dankzij ons ruim productassortiment en het exact passend maatwerk, geheel naar wens van de klant, maken het mogelijk om Holonite producten eenvoudig over de grens toe te passen.


Duurzame producten

De afgelopen jaren heeft Holonite een aantal flinke stappen gemaakt op het gebied van duurzaam ondernemen. Zo zijn alle Holonite producten reeds Cradle to Cradle gecertificeerd. En zijn er in het kader van duurzame productontwikkeling een aantal weloverwogen keuzes gemaakt. Het heeft geresulteerd in +dorpels die o.a. optimaal isoleren en tegelijkertijd vele malen lichter zijn doordat ze vervaardigd zijn uit minder en hernieuwbare grondstoffen. Daarnaast zijn de bestaande muurafdekkers en raamdorpels designtechnisch slanker uitgevoerd met minder grondstoffen waardoor deze producten ook lichter zijn geworden. Naast slanke en lichte producten kunnen Biobased producten op aanvraag worden geproduceerd.


Cradle to cradle silver producten

Sinds 2013 zijn alle Holonite producten Cradle to Cradle gecertificeerd. Standaard worden Holonite producten in Bronze uitvoering geleverd. Sinds kort zijn Holonite producten ook Silver gecertificeerd m.u.v. de kleuren Granbianco (2) en Grannero (4). Prijzen en levertijden voor Silver producten zijn op aanvraag.


Bezoek de stand

Wil u graag meer informatie over onze duurzame producten of meer weten over onze werkwijze dan informeren wij u graag uitgebreid vanuit onze stand A026 in hal 9. Kom en laat u inspireren door onze productinnovaties en –mogelijkheden. U bent van harte welkom!

« Nieuws overzicht